Egyéb Szolgáltatások

Ebben a menüpontban szeretném figyelmébe ajánlani esküvőket, különböző rendezvényeket szervező és ezeket magas szinten kiszolgáló szolgáltatásaimat, amelyet Buliszerviz névre kereszteltem még 1996-ban. 
 
Ebben a műfajban nagyon sokan hirdetik magukat, vannak olcsóbban és drágábban dolgozó vállalkozások, azonban nem minden esetben az árképzés nyújt garanciát egy szolgáltatás minőségére. A régóta működő szolgáltatók csak úgy tudnak talpon maradni, ha elfogadható áron minőségi szolgáltatást nyújtanak folyamatosan, és így sokszor reklám nélkül, a jól sikerült rendezvények hozzák a következő munkát. Természetesen a világhálón ma már szinte kötelező jelen lenni, ezért készült ez a honlap is. 
 
Egy rendezvény vagy bármilyen más program megszervezése, lebonyolítása sokszor nagy gondot és kiadást jelent. A helyszín kiválasztása, a reklám, a technikai gondok valamint a műsor megfizethető, gyors és színvonalas lebonyolítása nem kis fejtörést okoz a szervezőknek. Ezen feladatok teljes körű vagy részleges elvégzésében tudunk segítségére lenni. 
 
A Buliszerviz biztosítja az adott rendezvényhez szükséges műsorokat, kellékeket, technikai berendezéseket, amelyekkel magas szinten tudjuk teljesíteni kívánságaikat. A megrendelőnek legtöbb esetben a pénztárcája szab határt. A megbízható és minőségi szolgáltatást az elérhető legalacsonyabb áron kaphatja meg a Buliszerviztől, de erről győződjön meg Ön ! 
 
Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít a MOBIL DEEJAY szolgáltatás, amely annyit tesz, hogy az Ön kívánságára bárhol aktiválunk hangosítást, zeneszolgáltatást, műsorvezetést, hang-, fény-, színpad- és vizuáltechnika alkalmazásával. Az utóbbi 10 évben legkeresettebb szolgáltatásaink közé tartozik az esküvői Dj, céges rendezvényeken, sőt születésnapokon és házibulikon a minden zenei kívánságot teljesítő LEMEZLOVAS közreműködése. Napjainkban a RETRO vagy SLÁGER PARTY az egyik legkedveltebb műsorszám.
 
Innen a szlogenünk: Ha egy jó bulit akarsz... a Dj házhoz megy! 
 
A teljesség igénye nélkül egy rövid felsorolás, arról, hogy eddig milyen rendezvények szervezésében illetve technikai lebonyolításában vettünk részt: esküvők, céges rendezvények (csapatépítő tréningek, karácsonyi és egyéb partyk) babazsúrok, gyermekműsorok, iskolai és ifjúsági rendezvények, szalagavatók, gólyabálok, utcabálok, kisebb fesztiválok, divatbemutatók, előadások, megnyitók, házibulik, névadók és búcsúztatók. 
 
Vállalunk továbbá műsorvezetést, művészek, műsorszámok leszervezését. Zenés-táncos (disco, retro party stb.) összejövetelekre minden kívánságot teljesítő lemezlovast, zenészt biztosítunk a szükséges technikai háttérrel. Kiállítások szervezését, építését, szinte teljes körű reklámtevékenységgel tudjuk vállalni referenciákkal. Autószalonok nyílt napjainak megszervezése, lebonyolítása sem áll távol tőlünk. Karaoke műsor, catering és sörsátor is igényelhető. 
 
Amiben még segíthetünk:
 
Esküvőinken a legtöbbször igényelt szolgáltatásokat olvashatja az alábbiakban.
Természeten megpróbálunk minden egyéb kívánságot is teljesíteni.
• helyszín, étterem, catering ajánlás
• szálláslehetőségek ajánlása és leszervezése a helyszínen vagy annak közelében
• esküvői autó bérlése, autóbuszos személyszállítás
• dekoráció, virágdíszítés
• esküvői torta elkészítése
• esküvői táncoktatás
• fotó, videó szolgáltatás
• a polgári szertartás szövegének, forgatókönyvének elkészítése
• a polgári szertartás hangosítása zenei betétekkel
• szertartásvezető biztosítása
• a lakodalom forgatókönyvének elkészítése
• a lakodalom hangosítása fényeffektekkel
• lakodalmi játékok népszokások ismertetése
• műsorvezető, ceremóniamester biztosítása
• lemezlovas, fellépők, táncosok, zenészek leszervezése
• One Man Show Mobil Dj szolgáltatással
• a lakodalmi műsor komplett kivitelezése műsorral, zenével hang- és fénytechnikával
 
SZÍNPADTECHNIKA
 
Színpadok, fedések, alumínium hídrendszerek, színpadi lámpák, reflektorok, intelligens lámpák, fénypultok, disco-fények telepítése, üzemeltetése
 
VETÍTÉSTECHNIKA
 
Diavetítők, vásznak, projektorok, plazma tv-k, kamerák prezentációkra, bemutatókra, kiállításokra
 
MOBIL ÁRAMSZOLGÁLTATÁS
 
Diesel üzemű áramfejlesztők kicsitől a legnagyobbig az ország egész területére referenciákkal. Kérjen árajánlatot !
 
KIÁLLÍTÁSOK
 
Kiállító helyiségek, standok arculatának tervezése, megépítése, kivitelezése nagy tapasztalattal. Reklámok, reklámhordozók, molinók, feliratok, reklámtárgyak készítése garantált minőségben.
 
GYERMEK MŰSOROK, RENDEZVÉNYEK
 
Babazsúrokra, óvodákba, iskolákba, művelődési házakba ajánljuk bábszínházainkat, zenés meseszínházainkat, bűvészeket, bohócokat, animátorokat, arcfestést, hangosítást.
 
LÉGVÁR ÉS EGYÉB FELFÚJHATÓ SZABADTÉRI JÁTÉKOK
 
12 m2-től a legnagyobbig rendelhető
 
HÁZIBULIK, SULIBULIK
 
Hangosítás igény szerint, diszkó műsor minden műfajban, garantált házibuli hangulat, kívánságokat teljesítő lemezlovassal
 
JÁTÉKOS VETÉLKEDŐK
 
Egy vagy másfél órában szórakoztató, megmozgató játékos vetélkedő kicsiknek és nagyoknak informatív kérdésekkel 14 éves kortól 99 éves korig
 
CATERING
 
Fogadások, előadások, céges és egyéb rendezvények kiszolgálása hidegtálakkal, svédasztalokkal, meleg ételekkel, szendvicsekkel, italokkal, cukrász árúkkal.
 
LIMUZIN ÉS AUTÓBÉRLÉS
 
Amennyiben nívós gépkocsival, esetleg sofőrrel kíván megjelenni, rendezvényéhez, esküvőjéhez limuzinra van szüksége, kérje árajánlatunkat.