Összesküvés

Összesküvés
ÖSSZEESKÜVÉS
szolgáltatói társulás
 
Immár huszonkettedik éve dolgozom az esküvői szolgáltató ágazatban. Ezen belül nagyon sok foglalkozási ágban szereztem gyakorlatot, tapasztalatot és ezeket hasznosítom is, hogy megrendelőimet minél felkészültebben és széleskörűbben tudjam kiszolgálni. Fő profiljaim az esküvő- és rendezvényszervezés, a műsor- és játékvezetés, a lemezlovasság és belebonyolódom sokszor a stylist feladatokba is. Mostanában pedig sokszor hívnak ceremóniamesteri munkákra. Az évek során sok szolgáltatóval dolgoztam együtt, néhánnyal barátság is alakult profizmusuk és emberi tulajdonságaik miatt. A következő részben - a saját munkámon kívül - őket ajánlom jó szívvel az érdeklődő, esküvőre készülő pároknak. 
Így nálunk egy helyen megtalál sok mindent az érdeklődő jegyes pár. Az alábbiakban olyan szolgáltatókat ajánlok, aki szakmailag és emberileg is elismertek, munkájukra nagyon igényesek, amelyről a sok együtt töltött rendezvényen bizonyosodtam meg. Jó szívvel ajánlom őket!
 
Kedves Jegyes Párok! 
Az esküvői szolgáltatók kiválasztásában szeretnénk segíteni nektek a wwww.eskuvodjparty.hu szolgáltatói társulását ajánlva.  
Összeszokott csapat, legalább 15 éve az esküvő iparban dolgozunk legtöbben. Megrendelőbarát árainkkal ajánljuk akár az egész nap tervezését, megszervezését, lebonyolítását.
 
A team-ben 2 esküvőszervező, 2 fotós, 2 szertartásvezető, 1 táncpedagógus/tánctanár (érdi és budapesti oktatással) , 1 dekorációs társulás, 2 videós (digitális hangrögzítéssel, drónnal, repülési engedéllyel), dj és ceremóniamester áll rendelkezésre. A felsorolt szakemberek az elmúlt legalább 10 év tapasztalata szerint megbízható, professzionális munkát végeznek, maximális együttműködve szolgálják ki a megrendelők igényeit. Egy ajánlatkérést megér ...
 
A vendégek szórakoztatására pedig ajánlom magam ... 
 
SZERVEZŐK kicsit másképp... amikor az Álomnap készül
 
Kriszta és Rita sok évvel ezelőtt azonos szakmai érdeklődésük miatt talált egymásra. Sokat tanultak, gyakoroltak és ma már egy színfolt az esküvői piaci palettán az Álomnap Esküvőszervezés, amit szívvel-lélekkel vezetnek. Sokan mondják, hogy nem ismernek lehetetlent, de ez a két leányzó eddig tényleg megoldott minden próbatételt, legyen az 350 fős több helyszínes lakodalom vagy épp céges rendezvény. Megrendelő központú, a lehetőségekhez képest költséghatékony munkájukat mindig vidáman végzik és ez a jó kedv, vidámság átragad a velük együtt dolgozókra is. Sok szervezőiroda működik a piacon... de Álomnap csak egy van ....
 
SZERTARTÁSVEZETŐK
 
Álomszép szertartás - Kruczli Rita szertartásvezető 
Okleveles szertartásvezetőként egyedivé, meghitté varázsolom és mindenképpen a Ti elképzelésetek alapján vezetem le a ceremóniátokat. Egyedülállóan főpróbát is tartok, ha kéritek. 
Telefon: +36 70 222 2987
 
Kántor Ágnes
Legyen a szertartás földön, vízen, levegőben, hétköznap vagy ünnepnapon, szertartásvezetőként rám számíthattok az ország területén. Minden egyedi kérést figyelembe véve alkotom meg számotokra a varázslatos "nagy napot"! Korábban hivatalosan anyakönyvvezetőként is dolgoztam sok évig, így az esküvők minden részletét ismerem. 
Telefonszám: +36 306 404 675

 
FOTÓ SZOLGÁLTATÁSOK
 
Nikita Nikitin - nemzetközi megjelenésekkel, rengeteg magazin, divatbemutató, rendezvény és esküvő fotózás tapasztalatával, egyéni látásmóddal, kiemelkedő minőséggel de elfogadható árakkal áll a házasulandó párok rendelkezésére.
Telefon : +36 301 458 421  
  
Kántor Tünde (esküvői és alkalmi fotós, műteremmel ) +36 302 620 323
 
DRÓNOS VIDEÓK, DIGITÁLIS HANGRÖGZÍTÉS
 
Szekér Tamás az ország egész területén dolgozik, professzionális munkát végez a videozás és képi megjelenítés terén. Szuper drónja van :-) 
Elérhetőségei : +36 202 611 970   info@zwl.hu
 
DEKORÁCIÓ
 
Amikor megálmodjuk álmaink dekorációját, de nem tudjuk egyedül megcsinálni ....
Tudjuk, hogy álmainknak a pénztárcánk szab határt. Gazdálkodjunk okosan és bízzunk meg olyan dekoratőr céget, akik pénztárcakímélő díszítést készítenek a legprofesszionálisabb módon szinte minden műfajban. Munkájukban találkozik a megrendelő elképzelése, a kellem, a jellem az elegancia a költséghatékony megoldásokkal és a magas szintű kivitelezéssel ... Látogassák meg az Aranymasni Dekoráció oldalait, kérjen ajánlatot ... egy próbát megér !
Dekoráció és dekorációs kellékek. Székszoknyák, megkötők, asztalszoknyák, asztali futók, fényfüggönyök, vázák, asztaldíszek, papírvirág falak ... minden ami dekoráció.
1037. Budapest, Bécsi út 267.   Medveczky Dóra telefon : 06 30 944 4601    
 
TÁNCOKTATÁS ESKÜVŐRE, ALKALOMRA
 
Somogyi Bea táncpedagógus várja az esküvőjükre készülő párokat érdi táncstúdiójában. 
Igényes koreográfiák sokféle stílusban, szeretettel, szakértelemmel rátok formált táncok!
Telefon : +36 70 3854316
 
TORTÁS
 
Farkas Andrea  - minőségi alapanyagokkal, professzionális cukrásztechnológiával vállalja esküvői és alkalmi torták készítését, házhozszállítással. 
Telefon : +36 202 602 264
 
CATERING
 
Süveges Éva - nagy tapasztalattal és több száz rendezvénnyel a háta mögött vállalja esküvők, céges rendezvények, családi ünnepek hidegtálas és meleg ételes  kiszolgálását . Többféle esküvői menüből választhat az érdeklődő, és a saját elképzeléseket is megvalósítja, lehetőség szerint költséghatékonyan.   (bútorzat és teljes teríték is rendelhető az esküvői menün kívül) 
A kiválasztott esküvői menüből egyedülállóan kóstolót küld, így meggyőződhet annak minőségéről, ízéről!  
Telefon : +36 203 729 534 
 
Több mint lemezlovas ! One Man Show!
 
Lénárd Zoltán - lemezlovas, műsorvezető, esküvő- és kulturális rendezvényszervező, Ceremóniamester ...
Harminc éve szórakoztatom a közönséget céges vagy magán partykon, klubokban és az utóbbi huszonkét évben lakodalmakban is. Az országban a '90-es évek végén szinte elsőként próbáltam ki, milyen is az, amikor a lakodalomban nem zenekar hanem DJ szórakoztat. Mivel szervezőként ismerem az esküvők - lakodalmak minden részletét, így elkészítettem egy jól használható, rugalmas lakodalmi műsort, amelyben van sok móka és kacagás, népszokás, játék a zenés-táncos részeken kívül.
 
A műsort már előadtam legalább 426 alkalommal, elhihetik, működik! Ha kérik, egy személyben megoldom a lakodalom helyszínén a koordinációt, urbánus módon a műsorvezetést és a szórakoztatást valamint slágeres dj partyval szórakoztatom a násznépet. Mindezekhez professzionális technikát alkalmazok. Ha kíváncsi rám olvassa el a biográfiát a honlapom vagy hívjon fel telefonon.