SZERTARTÁSVEZETŐ

Kedves házasulandók !

Kruczli Rita okleveles szertartásvezető vagyok.
Munkám során arra törekszem, hogy az esküvői szertartásotok - az elképzelésiteket maximálisan figyelembe véve - minél egyedibb, meghittebb, elegánsabb és személyre szabottabb legyen.
Hivatásomnak tekintem ezt a foglalkozást, mert csodálatos érzés számomra, amikor én adhatom össze azt a két embert, akik szeretik egymást és elindulnak együtt a közös útjukon.
Felemelő érzés látnom a ceremónia alatt a násznép és a jegyes pár meghatott arcát, az első hitvesi csókot majd az egybekelés utáni boldogságot. Nagyon jól esik, amikor egy szülő odajön hozzám az esketés után és azt mondja : köszönöm, nagyon szép volt , vagy amikor a násznép nő tagjai megkérdezik tőlem, hogy nem sírták-e el vagy nevették el a sminkjüket, mert annyira megható vagy frappáns volt a beszédem. Ezek a pillanatok motiválnak és tesznek boldoggá munkám során.
Többféle stílusú szertartási forgatókönyvvel, sokféle prózával és háttérzenével, tapasztalatomból adódó rengeteg szertartási ötlettel állok rendelkezésetekre. Igény szerint a szertartás hangosításának minőségi technikai hátterét is tudom biztosítani. Ha esküvőtöket tervezitek, beszéljünk róla ....

https://www.facebook.com/aszepszertartas/?pnref=story