• Dj szolgáltatás esküvőre, céges- és magán partyra

  • Lakodalmában műsorvezetés játékokkal, népszokásokkal, sláger partyval

  • Esküvői szertartás tervezése, hangosítása, prózai és zenei részek összeállítása, szertartásvezető biztosítása

  • Dekorácók, installációk tervezése, elkészítése

  • Szülinapi partyk gyerekeknek és felnőtteknek

  • Sláger és retro partyk napjaink slágereivel fűszerezve

  • Ha egy jó bulit akarsz, a Dj házhoz megy ....

ESKÜVŐ SZERVEZÉS
ESKÜVŐ SZERVEZÉS - egyszerűen de igényesen

 

Engedjék meg, hogy segítsünk életük egyik legszebb napjának előkészületeiben, a teendők megszervezésében és kivitelezésében.

Önök elmondják elképzelésüket, mi elmondjuk a lehetőségeket, és közösen kiválasztjuk a legjobb és leg költséghatékonyabb megoldást, amelyet kreatív és tehetséges segítőinkkel megvalósítunk. Így esküvőjük napját olyanná tesszük, amilyennek mindig is megálmodták.A személyes találkozó és megbeszélés alkalmával lehetőségük van sok részfeladattal vagy a teljes szervezéssel megbízni minket. Fontos, hogy az általunk ajánlott szolgáltatások külön-külön is megrendelhetők.

Az egyházi/felekezeti és a polgári szertartás megszervezése is kivitelezhető akár külső helyszínen is.

Az esküvői vacsora lehet ültetett és felszolgált vagy svédasztalos / állófogadás szerű. Létszám és igény ismeretében tudok helyszíneket ajánlani illetve menüsort. Lehetőség van exkluzív helyszíneken történő lebonyolításra is. Pl. múzeumban, kastélyban, hajón, állatkertben, a Vasúttörténeti Parkban, barlangban, vagy ha igazi sátoros vidéki lakodalmat szeretne, akkor egy kis faluban.....
Megoldjuk a dekorációt, a fénykép és videó felvételt, segítek a lemezlovas, zenész, vőfély, műsorvezető kiválasztásánál. Ha szeretnének vőfélyt, ceremóniamestert vagy animátort, az sem okoz gondot. Ha több gyermek vesz részt a lakodalomban, részükre képzett bébisintért, bohócot, foglalkoztató személyt tudunk biztosítani így a kisgyermekes szülők felhőtlenül tudnak szórakozni.

Beszerezzük a tortát, csokrokat, meghívókat, köszönőajándékokat. Természetesen az ifjú pár részére limuzin vagy hintó, ill. a násznépet szállító autóbusz megrendeléséről is tudunk gondoskodni. Mivel a lehetőségek tárháza határtalan, így biztosan egyedivé tudjuk tenni a nagy napot.