• Dj szolgáltatás esküvőre, céges- és magán partyra

  • Lakodalmában műsorvezetés játékokkal, népszokásokkal, sláger partyval

  • Esküvői szertartás tervezése, hangosítása, prózai és zenei részek összeállítása, szertartásvezető biztosítása

  • Dekorácók, installációk tervezése, elkészítése

  • Szülinapi partyk gyerekeknek és felnőtteknek

  • Sláger és retro partyk napjaink slágereivel fűszerezve

  • Ha egy jó bulit akarsz, a Dj házhoz megy ....

GYEREKMŰSOROK

Gyermekeknek szóló műsorainkkal kiszolgáljuk az óvodás, általános- és középiskolás korosztályokat, intézményeket, céges rendezvényeket és magán személyeket egyaránt.


Kész műsorokkal rendelkezünk babazsúrokhoz, születésnapokhoz, óvodai és iskolai rendezvényekhez, művelődési házak ifjúsági műsoraihoz.


Ajánljuk bábszínházainkat, zenés meseszínházainkat, zenészeinket, együtteseket, bűvészeket, bohócokat, animátorokat, arcfestést, hangosítást, műsorvezetőt, játékmestert, játékos vetélkedőket, sport vetélkedőket......


Legsikeresebb gyerekműsoraink :


MOLLINI BŰVÉSZ CSODÁLATOS CSALÁDI DÉLUTÁNJA :

Egy kihagyhatatlan műsorszám ami teljes mértékben a gyerekeknek is és szülőknek is szól. Ahol nem csak a bűvész, de a közönség is bűvészkedik! Zenés látványos, és vidám, szöveges interaktív mutatványok. Az előadást kiegészítheti egy bűvészfoglalkozás is!


KAKAÓBÁR :

egy műsorban több műsorszám ! A műsor bohóc házigazdái gondoskodnak a jó hangulatról, sok mókáról és kacagásról. Felvezetik a produkciókat ( bűvész, zenés meseszínház, bábszínház, játékos vetélkedők, gyermekkoncertek stb.) és levezetik a műsort, közben szórakoztatnak, oktatnak. Móka, kacagás ... bárhol az ország területén


A Csodabőrönd - zenés színházi előadás gyerekeknek és felnőtteknek


Bőrönd Ödön, Táska Rebarbara és Batyu Balázs tréfás, vetélkedős zenés bohóckodós műsorral szórakoztatja a kicsiket és nagyokat, MERT BOHÓC AZ EGÉSZ CSALÁD !


DUDÓ bohóc saját humoros gyermekdalaival, ügyetlen bűvészmutatványokkal, dallal, tánccal, professzionális lufi hajtogatással ad műsort.


Bergengóc Zenegóc Társulat Lovagi 7 próba és Zenés Mesekönyv című zenés-mesés interaktív műsora


Oroszlánkaland zenés gyermekműsor P. Nagy Ferenc (Tolcsvay Trio) és Kovács József László (100 Folk Celsius) közreműködésével.


Légvár és egyéb felfújható szabadtéri játékok :

12 m2-től a legnagyobbig rendelhető


Házibulik, Suli-bulik:

Hang- és fénytechnika igény szerint, diszkó műsor minden műfajban, garantált házibuli hangulat, kívánságokat teljesítő lemezlovas

Játékos vetélkedők:

Egy vagy másfél órában szórakoztató, megmozgató játékos vetélkedő kicsiknek és nagyoknak informatív kérdésekkel 6 éves kortól99 éves korig