• Dj szolgáltatás esküvőre, céges- és magán partyra

  • Lakodalmában műsorvezetés játékokkal, népszokásokkal, sláger partyval

  • Esküvői szertartás tervezése, hangosítása, prózai és zenei részek összeállítása, szertartásvezető biztosítása

  • Dekorácók, installációk tervezése, elkészítése

  • Szülinapi partyk gyerekeknek és felnőtteknek

  • Sláger és retro partyk napjaink slágereivel fűszerezve

  • Ha egy jó bulit akarsz, a Dj házhoz megy ....

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

Ebben a menüpontban szeretném figyelmébe ajánlani esküvőket, különböző rendezvényeket szervező és ezeket magas szinten kiszolgáló szolgáltatásaimat, amelyet Buliszerviz névre kereszteltem még 1996-ban.

 

Ebben a műfajban nagyon sokan hirdetik magukat, vannak olcsóbban és drágábban dolgozó vállalkozások, azonban nem minden esetben az árképzés nyújt garanciát egy szolgáltatás minőségére. A régóta működő szolgáltatók csak úgy tudnak talpon maradni, ha elfogadható áron minőségi szolgáltatást nyújtanak folyamatosan, és így sokszor reklám nélkül, a jól sikerült rendezvények hozzák a következő munkát. Természetesen a világhálón ma már szinte kötelező jelen lenni, ezért készült ez a honlap is.

 

Egy rendezvény vagy bármilyen más program megszervezése, lebonyolítása sokszor nagy gondot és kiadást jelent. A helyszín kiválasztása, a reklám, a technikai gondok valamint a műsor megfizethető, gyors és színvonalas lebonyolítása nem kis fejtörést okoz a szervezőknek. Ezen feladatok teljes körű vagy részleges elvégzésében tudunk segítségére lenni.

 

A Buliszerviz biztosítja az adott rendezvényhez szükséges műsorokat, kellékeket, technikai berendezéseket, amelyekkel magas szinten tudjuk teljesíteni kívánságaikat.

A megrendelőnek legtöbb esetben a pénztárcája szab határt. A megbízható és minőségi szolgáltatást az elérhető legalacsonyabb áron kaphatja meg a Buliszerviztől, de erről győződjön meg Ön !

 

Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít a MOBIL DEEJAY szolgáltatás, amely annyit tesz, hogy az Ön kívánságára bárhol aktiválunk hangosítást, zeneszolgáltatást, műsorvezetést, hang-, fény-, színpad- és vizuáltechnika alkalmazásával.

Az utóbbi 10 évben legkeresettebb szolgáltatásaink közé tartozik az esküvői Dj, céges rendezvényeken, sőt születésnapokon és házibulikon a minden zenei kívánságot teljesítő LEMEZLOVAS közreműködése. Napjainkban a RETRO vagy SLÁGER PARTY az egyik legkedveltebb műsorszám.

Innen a szlogenünk : Ha egy jó bulit akarsz....a Dj házhoz megy !

 

A teljesség igénye nélkül egy rövid felsorolás, arról, hogy eddig milyen rendezvények szervezésében illetve technikai lebonyolításában vettünk részt :
esküvők, céges rendezvények ( csapatépítő tréningek, karácsonyi és egyéb partyk, ) babazsúrok, gyermekműsorok, iskolai és ifjúsági rendezvények, szalagavatók, gólyabálok, utcabálok, kisebb fesztiválok, divatbemutatók, előadások, megnyitók, házibulik, névadók és búcsúztatók.

 

Vállalunk továbbá műsorvezetést, művészek , műsorszámok leszervezését. Zenés-táncos ( disco, retro party stb. ) összejövetelekre minden kívánságot teljesítő lemezlovast, zenészt biztosítunk a szükséges technikai háttérrel.
Kiállítások szervezését, építését, szinte teljes körű reklámtevékenységgel tudjuk vállalni referenciákkal.
Autószalonok nyílt napjainak megszervezése, lebonyolítása sem áll távol tőlünk.
Karaoke műsor, catering és sörsátor is igényelhető.

 

Amiben még segíthetünk :

Színpadtechnika:

Színpadok, fedések, alumínium hídrendszerek, színpadi lámpák, reflektorok, intelligens lámpák, fénypultok, disco-fények telepítése, üzemeltetése

Vetítéstechnika:
Diavetítők, vásznak, projektorok, plazma tv-k, kamerák prezentációkra, bemutatókra, kiállításokra

Fotó -Videó szolgáltatás:
Művészi színvonalon, de megfizethető áron rendezvények fotózása, videózása, fotó és videó anyagok dvd-re írása referenciával !

Fő profil az esemény vagy rendezvény egészének vagy jelentős pillanatainak megörökítése videon vagy fényképen, mindezt  magas színvonalon.  Széleskörű fotószolgáltatás egyéni és közületi megrendelők részére.
Óvodák, iskolák, középiskolák végzős osztályainak tabló készítés computer grafikai tervezéssel és kivitelezéssel a megrendelő elképzelései szerint.A felvételek a megrendelő kívánsága szerint filmes vagy digitális fényképezőgéppel készülhetnek. A fényképek fotópapíron és/vagy bármilyen számítástechnikai adathordozón kerülhetnek átadásra.

Mobil áramszolgáltatás:
Diesel üzemű áramfejlesztők kicsitől a legnagyobbig az ország egész területére referenciákkal. Kérjen árajánlatot !

Kiállítások:
Kiállító helyiségek, standok arculatának tervezése, megépítése, kivitelezése nagy tapasztalattal. Reklámok, reklámhordozók, molinók, feliratok, reklámtárgyak készítése garantált minőségben.

Gyermek műsorok, rendezvények:
Babazsúrokra, óvodákba, iskolákba, művelődési házakba ajánljuk bábszínházainkat, zenés meseszínházainkat, bűvészeket, bohócokat, animátorokat, arcfestést, hangosítást.

Légvár és egyéb felfújható szabadtéri játékok :
12 m2-től a legnagyobbig rendelhető

Házibulik, Suli-bulik:
Hangosítás igény szerint, diszkó műsor minden műfajban, garantált házibuli hangulat, kívánságokat teljesítő lemezlovas

Játékos vetélkedők:
Egy vagy másfél órában szórakoztató, megmozgató játékos vetélkedő kicsiknek és nagyoknak informatív kérdésekkel 14 éves kortól 99 éves korig

Erotikus műsor - Chippendale show:
Céges rendezvényekre, legény és leánybúcsúkra, bulikra ajánlunk vetkőző és meglepetés show-t, live show-t, hastáncot és szép testű vetkőző fiúkat !

Catering:
Fogadások, előadások, céges és egyéb rendezvények kiszolgálása hidegtálakkal, svédasztalokkal, meleg ételekkel, szendvicsekkel, italokkal, cukrász árúkkal.

Limuzin és autóbérlés:
Amennyiben nívós gépkocsival, esetleg sofőrrel kíván megjelenni, rendezvényéhez, esküvőjéhez limuzinra van szüksége, kérje árajánlatunkat.